Viselkedésváltozás 4 + 1 hetes program

A program során átbeszéljük azokat a szokásokat/viselkedéseket, amiket az egyén meg szeretne változtatni, vagy ki szeretne alakítani az életében, illetve én is javaslatokat teszek az első konzultáció alapján. Csak bizonyított, boldogságszintet növelő technikákat ajánlok.

A viselkedéstudomány által kínált stratégiák alapján pedig személyre szóló tervet alakítunk ki mindezek bevezetésére, fenntartására, önmagunk hatékony motiválására és monitorozására..

Kinek ajánlom?

Azoknak, akik tudják, hogy szeretnének változtatni dolgokat az életükben, tenni magukért és olyan szokásokat kialakítani, amik támogatják őket, de:

nem igazán tudják, hogy hogyan kezdjenek neki

már többször próbálkoztak, de valami miatt mégsem sikerült fenntartani ezeket a szokásokat

olyan dolgokkal töltik az idejüket, amik tudják, hogy nem hasznosak számukra

nem igazán tudják, hogy milyen szokások segíthetnének a céljaik elérésében

Miért?

Az élet sokszor állít minket embert próbáló helyzetek elé; fájdalmakkal, nehézségekkel minden embernek szembe kell néznie. Bizonyos dolgok teljesen a kontrollunkon kívül vannak, és néha minden bizonytalannak érződhet. Szorongást, stresszt és bizonytalanságot millió élethelyzetben megélhetünk és ilyenkor sokszor az életünk megváltozását vagy kívülről jövő segítséget várunk.

Fontos azonban felfedeznünk azt, hogy nagyon sok mindent tehetünk saját magunkért. Tetteinkkel és szokásainkkal – legyen itt szó étkezésről, sportról, meditációról vagy bármilyen önkifejező, önmagunknak örömet szerző tevékénységről – biztos támpontot adhatunk magunknak. Mindez növeli az énerőt és segít a stresszel való megküzdésben.

Mit tanulunk meg?

reális, világos és specifikus célok kitűzését

olyan szokásokat és viselkedéseket, amik bizonyítottan növelik a boldogságszintet

új viselkedések lépcsőzetes bevezetését

tervek fenntartását és szokássá alakítását

önmagunk hatékony motiválását és megerősítését

szokásaink monitorozását

Hogyan zajlik a viselkedésváltozás?

Hetente találkozunk online, 4 héten keresztül folyamatosan + 1 hét utánkövetés.

Az első konzultáció másfél órás, a többi ülés 50 perces.

Közösen átbeszéljük a megváltoztatandó viselkedéseket, és a viselkedéstudomány által nyújtott módszerekkel személyre szóló tervet írok a sikeres kivitelezéshez. A tervet átbeszéljük és amennyiben szükséges addig alakítjuk, amíg tökéletesen nem illeszkedik az egyén életéhez.

Örülök, ha írsz

Köszönöm, ha megtisztelsz a bizalmaddal és írsz. Nyugodtan fordulj hozzám bármilyen kérdéssel, gondolattal, ami felmerül benned.